Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Debitmetru mecanic K33 pentru benzina sau kerosen Atex

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1199 lei Lei
Brand
Romtank
Cod produs
RMT010
Out Of stock
Descriere
Produsul K33 Atex este un debitmetru mecanic potrivit pentru monitorizarea benzinei, dar si a motorinei si a kerosenului. Pentru utilizare necomerciala, K33 ATEX indeplineste cerintele ATEX pentru masurarea precisa a cantitatii de benzina, kerosen si motorina distribuite in medii cu risc ridicat de explozie.

Contorul mecanic K33 ATEX are un indicator partial de 3 cifre Contorul mecanic K33 ATEX pentru benzina, kerosen si motorina a fost proiectat pentru a asigura masurarea precisa a cantitatii de combustibil distribuit.

Usor de calibrat si instalat, contorul K33 ATEX poate monitoriza cantitatea de combustibil distribuita pentru un debit maxim de 20-120 l / min si cu o presiune de lucru maxima a pompei de 3,5 bar. In plus, poate garanta o presiune de ardere de 28 bar cu o precizie de contorizare de +/- 1%. Contorul mecanic K33 ATEX pentru benzina, kerosen si motorina este potrivit pentru aplicarea la pompe sau distribuitoare de benzina si este potrivit pentru cei care cauta un produs simplu si economic, fara a fi nevoie in special de controlul parcului de vehicule. K33 ATEX poate fi instalat in orice pozitie atat pe conducte rigide si flexibile, cat si direct pe pompe sau rezervoare. K33 ATEX este un debitmetru mecanic fiabil. Este inclus in grupa II, categoria 2 G IIB T = 85 C (T6) si, prin urmare, este potrivit pentru lucrul in zonele clasificate 1 si 2 conform directivei 99/92 / CE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura