Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem de transfer motorina ST Panther 56, cu contor K33

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2099 lei Lei
Brand
Romtank
Cod produs
RMT138
Out Of stock
Descriere
Sistem de transfer combustibil cu contor. Potrivit pentru utilizare non-comerciala, poate include detalii care reflecta cel mai bine starea de lucru a utilizatorului.

O caracteristica speciala a distribuitorului ST cu contor este instalarea sa simpla. Versatilitatea sa il face un produs adaptabil oricarei conditii. Intr-adevar, isi gaseste aplicatia acolo unde este necesara completarea rezervoarelor mobile sau ingropate cu unitatea de distribuire.

Este potrivita pentru diferite sectoare, inclusiv agricultura si auto pentru alimentarea cu utilaje agricole, tractoare, vehicule si masini in general. Sistemul de transfer diesel este echipat cu o supapa de jos cu filtru si suport pentru duza. Lungimea de 4 m (6 m la cerere) a furtunului de distributie permite utilizarea sistemului intr-un mod practic si convenabil.

Cutia metalica, la cerere, protejeaza componentele statiei de transfer diesel de agentii meteo si alte posibile cauze ale avariei. Intotdeauna la cerere, filtrul separator de apa asigura calitatea lichidului distribuit, astfel incat sa nu poata intra nicio impuritate.

Debitmetrul mecanic de baza permite, cu o vedere simpla, sa monitorizeze consumul de combustibil in timpul distribuirii, iar nivelul redus de zgomot (mai putin de 75 dB) face din ST cu contor un sistem sigur si placut de transfer de fluide.

ST cu contor poate fi intotdeauna integrat cu accesoriile necesare pentru finalizarea instalarii. Acestea includ debitmetrul electronic K600, duza automata, pompa AC 56-72 l / min sau pompa DC Bipump.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura