Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa pentru transfer combustibil Cube MC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7295 lei Lei
Brand
Romtank
Cod produs
RMT055
Out Of stock
Descriere
Cube MC este un distribuitor diesel special pentru uz necomercial. Unicitatea acestui distribuitor diesel este versatilitatea sa, ceea ce il face potrivit pentru diferite aplicatii. De fapt, este posibil sa aplicati Cube MC direct pe rezervoare, pe perete, pe tamburi sau sa il aplicati pe piedestalul sau special.

O alta particularitate a acestui distribuitor diesel este versatilitatea sa de a se putea adapta la diferite sectoare de activitate: agricultura, auto, logistica, constructii si sectoare industriale.

Distribuitorul de combustibil Cube MC este echipat cu o pompa cu palete auto-amorsanta cu by-pass care asigura performante ridicate. Distribuitorul CUBE MC Diesel este instalat pe suporturi anti-vibratii pentru un confort si o practica mai buna in utilizare, in timp ce etansarea mecanica si protectia termica impotriva supraincalzirii motorului cu inductie fac ca produsul sa fie fiabil si sigur. Duza furnizata este automata cu conexiune pivotanta, iar suportul duzei are o maneta de pornire / oprire a pompei. Instalarea filtrului pe partea de aspiratie asigura o durata lunga de viata a pompei, deoarece nicio impuritate nu se depune in rotor, provocand o blocare si ruperea in consecinta.

Distribuitorul Cube MC Diesel este echipat cu un contor oval de viteze oval si o unitate de control electronic pentru gestionarea operatiunilor de distribuire cu mai multi utilizatori. Memoria locala colecteaza ultimele 255 de operatii de distribuire si datorita interfetei PC este posibila exportarea si organizarea datelor. Pentru controlul total asupra utilizarii distribuitorului de combustibil, puteti introduce codul vehiculului, kilometrajul, data si ora distribuirii. In plus, cheile magnetice permit identificarea utilizatorilor pentru o urmarire totala a consumului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura