Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Kit emitator pentru monitorizare nivel ulei Apollo Visual

0 stars: 0.00 din 0 pareri

915 lei Lei
Brand
Romtank
Cod produs
KAVU
Out Of stock
Descriere
Apollo Visual are toate caracteristicile editiei standard plus un indicator vizual in rezervorul de ulei uzat. Emitatorul care este montat pe rezervorul de stocare are un ecran LCD rezistent la intemperii, care indica in mod clar cantitatea de spatiu ramas in rezervorul de ulei uzat. Dupa ce uleiul uzat atinge 90%, unitatea receptor intern afiseaza o alerta vizuala de avertizare pentru nivel ridicat, impreuna cu o alarma sonora pentru nivel ridicat (optional). Acest lucru limiteaza riscul unei supraincarcari, care poate fi curatata cu costuri ridicate. Ca si Apollo Ultrasonic original, unitatea emitator este montata pe rezervorul de ulei si masoara nivelul de ulei din interior. Aceasta informatie este afisata pe afisajul LCD al emitatorului si este trimisa wireless la unitatea receptor.

Apollo Waste Oil este potrivit pentru aproape orice rezervor de pana la 3 metri inaltime, indiferent de producator, capacitate sau material de constructie.

Se monteaza rapid si usor, fara scule speciale sau cabluri

Rezultate usor de utilizat si usor de citit pe afisajul LCD

Ecranul LCD integrat permite vizualizarea spatiului ramas in rezervor

Afisajul de avertizare vizuala pentru nivel ridicat, impreuna cu optiunea de alarma sonora pentru nivel ridicat, cand nivelul lichidului atinge 90%.

Interval FM 200 metri

Adecvat pentru instalarea DIY

Baterie litiu de lunga durata

Aplicatii

Apollo (vizual) Waste Oil este ideal pentru monitorizarea deseurilor de uleiuri in rezervoare cu o adancime maxima de 3 metri.

Informatii tehnice

Adancimea minima a rezervorului 0.1 m, Adancimea maxima 3m
Trimite mesaj
Din Gura in Gura