Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa electrica pentru transfer motorina E120 T, 400V

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2199 lei Lei
Brand
Romtank
Cod produs
RMT030
Out Of stock
Descriere
E120 este o pompa electrica pentru transfer diesel. Pompa de transfer diesel E120 este potrivita pentru a raspunde la toate aplicatiile care necesita un produs de durata si o performanta ridicata.

Pompa de transfer diesel E120 este versatila si potrivita pentru diferite industrii, inclusiv agricultura, transport, automobile si constructii.

Pompa cu paleta volumetrica cu autoamorsare E120 pentru transfer de motorina are un sigiliu rezistent si este fiabila in conditii de utilizare la temperaturi scazute.

Caracteristici principale:

In gama de pompe de transfer diesel, pompa electrica E120 consta dintr-o supapa de by-pass pentru reglarea precisa a cantitatii de debit transferat, in timp ce se distribuie, cu un debit de pana la 100 l/min.

Pompa cu paleta cu rotor din otel si cu rasina acetala, iar motorul cu inductie cu carcasa din aluminiu fac ca aceasta pompa electrica diesel sa fie potrivita pentru aplicatii cu ciclu continuu, necesitand un produs fiabil si de calitate. Protectia termica il protejeaza in caz de supraincarcare a motorului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura