Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aplicatie software Self service management Agilis

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Romtank
Cod produs
C349
Out Of stock
Descriere
Produsele MCBOX, CUBE si SELF SERVICE MC pot fi utilizate de sine statator, dar asocierea lor cu software-ul AGILIS Self Service Management ofera o serie de beneficii suplimentare pentru oamenii de afaceri. Dezvoltat si actualizat continuu de catre PIUSI, acest software a devenit reperul pentru toate sistemele de management al combustibilului si este ideal pentru monitorizarea simpla si cuprinzatoare a distribuirii fluidelor in intreaga flota de vehicule a companiei dumneavoastra.

In sectiunea System, puteti introduce toti parametrii care va ajuta sa va identificati dispozitivele. Introduceti numele dispozitivului intr-un camp liber la indemana si numarul de serie al dozatorului dvs., apoi selectati familia de dispozitive careia ii apartine.

In sectiunea Tanks, puteti gestiona nivelurile calculate si furnizorii dvs. de combustibil. Folosind aceasta sectiune, managerul poate introduce manual livrarile de combustibil in rezervoare si poate verifica practic nivelul calculat al stocului de combustibil.

Cu AGILIS Self Service Management, este, de asemenea, posibil sa vizualizati datele in rapoarte utile si sa salvati datele pe computer in format .pdf, .xlsx sau .txt.

In sectiunea Export, puteti crea sabloane de export de date care pot fi utilizate periodic.

Noul software AGILIS SSM este compatibil si cu toate instalatiile existente de produse din gama MC.

Caracteristici principale SSM AGILIS comparativ cu SSM 2018:

actualizare software cu functionalitatea utilizarii rezervoarelor virtuale;

posibilitatea de a adapta rapoarte la nevoile specifice ale fiecarui client/utilizator;

o actualizare hardware care permite extinderea memoriei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura