Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Kit emitator Apollo Bund Visual monitorizare combustibil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Romtank
Cod produs
KAVUB
Out Of stock
Descriere
Kitul este o combinatie de Apollo Visual cu adaugarea unei alarme pentru rezervoare cu pereti dubli. Conceput special pentru rezervoarele cu pereti dubli, acestia sunt asezati confortabil intre ambele straturi si va avertizeaza asupra consumurilor din rezervor. Emitatorul monitorizeaza nivelul spatiului ramas in interiorul rezervorului si transmite datele prin intermediul unei conexiuni fara fir FM la unitatea receptor. Unitatea receptor se conecteaza la o priza electrica standard si afiseaza nivelul combustibilului din interiorul rezervorului pe afisajul LCD usor de citit, reducand astfel riscul de scapare a combustibilului. Dupa ce combustibilul atinge 90%, unitatea receptor intern afiseaza o alerta vizuala de avertizare pentru nivel ridicat, impreuna cu o alarma sonora pentru nivel ridicat (optional). Acest lucru limiteaza riscul unei supraincarcari, care poate fi curatata cu costuri ridicate.

Apollo Waste Oil Bund este potrivit pentru aproape orice rezervor de pana la 3 metri inaltime, indiferent de producator, capacitate sau material de constructie.

Se monteaza rapid si usor, fara scule speciale sau cabluri

Rezultate usor de utilizat si usor de citit pe afisajul LCD

Ecranul LCD integrat permite vizualizarea spatiului ramas in rezervor

Afisajul de avertizare vizuala de nivel ridicat, impreuna cu optiunea de alarma sonora pentru nivel ridicat Adauga valoare rezervorului de stocare pentru ulei si instalatiile de stocare combustibil

Interval FM 200 metri.

Adecvat pentru instalarea DIY

Baterie litiu de lunga durata

Aplicatii

Apollo (vizual) Waste Oil este ideal pentru monitorizarea deseurilor de uleiuri in rezervoare cu o adancime maxima de 3 metri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura